Friday, 21 April 2017

#KHAS BUAT ANDA YANG SAYANGKAN MASA DEPAN ANDA 😍😍😍

#KHAS BUAT ANDA YANG SAYANGKAN MASA DEPAN ANDA 😍😍😍

MENGIKUT KAJIAN PAKAR, Umur sel banyak dipengaruhi dengan stress, uv radiation, kesihatan persekitaran dan pemilihan pemakanan yang kurang sihat. Anda berkemungkinan juga terdedah kepada penyakit moden

- sakit jantung
- obesiti
- talasemia
- kencing manis
- batuk kering
- kanser
- demam tinggi
- darah tinggi
- sakit puan (cyst, fibroid, endo)


Semakin meningkat umur manusia, akan berlakunya penurunan secara biologi dalam fungsi2 sel. Jadi kerosakan akan meningkat sepanjang hayat manusia dan semakin banyak.
__________________________________________________________________

AMAZING 😘😘😘 PENYAKIT MODEN DAPAT KURANGKAN BEBAN DAN DIATASI
BAGAIMANA ?
Perkara yang paling penting yang perlu dilakukan untuk menjadi kekal sihat dan bertenaga ialah memberi tubuh anda nutrisi yang diperlukan bagi mengekalkan daya tahan diri, lebih bertenaga daya tahan untuk melindungi diri anda

WHAT CAN WE DO TO FEEL YOUNGER, LONGER?

Untuk melambatkan penuaan sel, saintis Shaklee menghasilkan vivix satu campuran phytontrient membantu baiki sel mengawal dari sebarang kerosakan setiap hari
* Special bonus kelihatan lebih muda dari usia sebenar
_________________________________________________________________
Terbukti berkesan !!! Kepada yang mencubanya 😱

"Gembira sampai nak nangis tadi bila ada customer whatsapp bagitau ada berita gembira. Doktor sahkan CANCER OVARY yg dihadapinya dah clear. Alhamdulilah Allahuakbar. Sangat konsisten makan pati reveratrol dan sabar hadapi ujian. Sekarang dalam usaha nak dapatkan cahaya mata."
-Hartini, Teluk Intan

"Ayah saya adalah penghidap kencing manis hampir 20 tahun. Bacaan gula dalam darah tak pernah kurang dari 13. Hasil medical check up, organ dalaman ayah sudah berada di stage 4 dan perlu melakukan dialysis. Selepas consume pati resveratrol, bacaan gula dalam darah kembali normal. Dialisis tak perlu buat dan doktor pulak ragu2 nak buat conclusion yg ayah bebas diabetes. Doktor mcm tak percaya yg rekod kesihatan ayah seperti orang normal tanpa masalah diabetes. Alhamdulilah"
- Anis, KL
__________________________________________________________________

Bonus untuk anda

* Kos pengeposan bernilai RM 7 ke mana2 di Semenanjung!

* Paling terbaik, ditawarkan KHIDMAT NASIHAT PERCUMA selepas pembelian sehingga anda berpuas hati! 😊

Sebarang soalan, Jom Whatsapp sekarang SINI dan untuk keterangan lebih lanjut
Klik link bawah untuk terus whatsapp tanpa perlu save no.
http://www.wasap.my/60125285658
**p/s : Special Free-gift untuk yg watsapp shj

Image may contain: text




https://youtu.be/sD2M825-1Q8

Tuesday, 18 April 2017

#BERTAHUN MENCUBA UNTUK HILANGKAN PARUT STRECTHMARK TAPI MASIH TIDAK BERJAYA

Assalamualaikum semua.

It is a beauty of mother apabila melahirkan baby dalam sebuah perkahwinan. Tetapi apa yang berlaku setelah melahirkan?? Parut STRECTH MARK yang menghantui selepas itu.

TIDAK MENARIK LAGI SELEPAS ITU 😱

Image result for stretch mark

Image result for stretch mark
,
Image result for breast stretch mark

Saya pon telah mencuba pelbagai produk untuk menghilangkannya. Malangnya tiada satu pon mempunyai result yang betul2 puas hati. Sehingga saya sanggup pergi ke pusat kecantikan dan menghabiskan ribuan ringgit. Dengan ikhlasnya saya nak share atas pengalaman saya sendiri supaya dekat dengan anda. Saya cukup mengalami perasaan itu.

Berlanjutan dengan umur kita yang telah masuk 30-an, pengeluaran kollagen kita yang semakin menurun. Masa inilah kita akan perasan garis2 halus mula kelihatan, kedutan mula ketara, pipi mula jatuh, payudara dan punggung pon mula kendur. Kulit kita hilang keanjalan dan ketengangan. Di tambah pula keguguran rambut, Ini semua adalah simptom yang kita kekurangan kollagen dalam badan. Perlu diingat semakin lanjut usia kollagen dalam badan pon drop.

Dengan mengamalkan perkara basic saja, semudah itu result yang dialami sungguh mengagumkan!

Kerana itu, saya sungguh mencadangkan anda mencuba. Xsampai pon beribu2. Untuk Permulaan dan yang selanjutnya hanya perlu amalkan kan yang basic2 je yang tidak memerlukan belanja yang banyak yang mampu milik dan berbaloi untuk penjagaan kesihatan yang lain.

Kollagen ialah tisu penyambung yang membantu dalam mengekalkan kekuatan keanjalan KULIT, RAMBUT, KUKU, LIGAMEN, OTOT, TULANG, SENDI, TENDON, GUSI DAN SALURAN DARAH

Ini dia yang saya cakap2 tadi tu. Kollagen dari Shaklee.

Kollagen Shaklee adalah antara yang terbaik,



Kenapa kollagen shaklee kerana kollagen nya dari sumber Marin yang diestrak dari ikan laut adalah yang paling tulen dan paling selamat diguankan oleh badan manusia. Kollagen dari sumber marin adalah yang termahal dari kollagfen dari sumber lain.

Kollagen Shaklee mengandungi 4,000 mg proprietari RSS Kollagen, iaitu kollagen berkualiti tinggi dan tulen yang diestrak dari sisik ikan merah, Red Snapper atau ikan merah, adalah sejenis ikan laut dalam.

Kolagen Shaklee dari sumber ikan laut dalam (Red Snapper)

Bahan2 lain yang menyokong








Terbukti Berkesan

Shaklee RSS Kollagen terbukti dapat memperbaiki tekstur kulit wajah dan menghilangkan kedutan. Selepas menggunakan selama 8 minggu, hasil menunjukkan tekstur keseluruhan kulit menjadi lebih baik dan meningkat sebanyak 71%.

Bonus lagi bila kita mengamalkan kollagen ini, secar tidak langsung membaiki keseluruhan kulit kita dan lain2. Pastinya berbaloi2 dengan wang yang telah anda laburkan.

Bonus yang dapat ialah konsultasi percuma sehingga anda benar2 puas hati dengan resultnya.

Untuk yang ingin terus order Shaklee online KLIK SINI

Kepada yang betul2 mahu kekal awet muda, tenaga muda dan lain2 KLIK SINI RESVERATROL


YANTI

http://www.wasap.my/60125285658

#PERHATIAN KEPADA SURIRUMAH YANG MENCARI JALAN UNTUK MEMBANTU PENDAPATAN KELUARGA


Alhamdulilah kerana anda ingin mencari jalan keluar untuk membantu keluarga. Mari saya sharekan kenapa anda perlu join jadi ahli Shaklee😊

Membership Shaklee akan melayakkan anda mendapat peluang sebagai distributor dan seterusnya bizness leader.
 (InshaAllah andai satu hari berjaya menjadi biz leader Shaklee)

Jom lihat kelebihan seorang DISTRIBUTOR Shaklee!

1. Mendapat harga ahli dengan untung runcit sebanyak 15-20% diskaun
2. Berpeluang mendapat bonus peribadi bermula dgn 5% sehingga 21% hasil daripada penggunaan sendiri / guna, berkongsi manfaat dan jual pada kenalan, keluarga
3. Mendapat promosi khas Shaklee untuk distributornya. Cycle baru ini Shaklee Malaysia telah mengatur pelbagai strategi promosi esklusif buat Pengedar Sah Shaklee.
4. Berpeluang hadiri talk, seminar anjuran Shaklee. Pengedar dapat menimba ilmu dari pakar kesihatan, pakar nutrisi setiap bulan melalui program ceramah yang diatur Shaklee.
5. Berpeluang menghadiri konvesyen kebangsaan Shaklee yang diadakan setiap tahun.Tahun ini Shaklee mengadakan dua Konvensyen, satu khusus buat Pemimpin Jualan yang telah berlangsung pada Februari yang lalu dan Konvesyen Nasional yang bakal berlangsung pada 29 April 2017 di Sunway Resorts. Pada konvensyen ini, pemimpin jualan diraikan dan diiktiraf oleh Shaklee dengan anugerah-anugerah khas.
6. Dijemput menghadiri kelas-kelas produk, dan kesihatan anjuran Shaklee setiap bulan di branch Shaklee berdekatan anda seluruh Malaysia.
7. Berpeluang menjadi seorang leader Shaklee!
Untuk point no 7, ini adalah untuk mereka yang serius berbisnes, dimana rata-rata kami pun dulu bermula sebagai distributor dan mula terjebak dgn biznes Shaklee pabila ia mula diterima oleh kenalan dan keluarga dan dari situ ia menjadi satu bisnes untuk kami dari rumah
Apabila menjadi bisnes leader shaklee, anda berpeluang mendapat
8. Bonus Kepimpinan Shaklee sehingga 6 peringkat, iaitu Maksimum 21%.
9. Insentif Koordinator Shaklee Leader sehingga 1.5%
10. Car Bonus Program tanpa had. Shaklee memberikan Bonus kereta dalam bentuk wang tunai setiap bulan dan ia mengikut jumlah jualan kumpulan. Bonus ini tiada had, selagi mana anda membantu organisasi anda untuk maju dan membesar.
11. Peluang jelajah di dalam negara, luar negara dan UMRAH untuk Muslim Leaders. Bagi Tahun Fiskal baru 2017/18, Pengedar Shaklee berpeluang untuk menikmati:
👍 Shaklee Leader Retreats selama 3 Hari 2 Malam
👍 Shaklee Regional Incentive Trip ke Bangkok selama 4 Hari 3 Malam
👍 Shaklee International Incentive Trip - Mediterranean Cruise selama 8 Hari 7 Malam melawati 3 buah Negara Spain, France, Italy untuk melawat 6 bandar - Barcelona, Provence, Villefrance, La Spenzia, Civitavecchia dan Naples.
👍 Peluang istimewa diberikan kepada Pengedar Shaklee yang beragama Islam untuk memilih Kembara Umrah bersama Shaklee.
Ini kelebihan menjadi ahli Shaklee dan untuk realisasikan kelebihan itu, kami pengasas #Boomersempire akan membantu anda dgn
12. Berpeluang join support group di Whatsapp, Telegram dan Facebook.
13. Bimbingan Kelas marketing, sales, copywriting, social media,tips bisnes dan produk melalui Online medium.
14. Konsultasi Produk dan Kesihatan secara Online dan Offline.
15. Kelas/seminar secara Offline di seluruh Malaysia
16. Peluang sedut ilmu dari Leader dan Master-master hebat di ireach.
17. Konsultansi bisnes EXCLUSIVE 1-1. Janji sendiri mahu,kami akan bantu anda.

Terima kasih atas sokongan anda kepada kami

Jom berikhtiar jaga nikmat kesihatan dengan manfaat Shaklee. Dengan izinNya, kesihatan dapat dipelihara dengan baik, inshaAllah

REGISTER SINI

Anda adalah yang seterusnya 😊


Klik sini pula untuk yang ingin terus proceed order online Shaklee online order boleh terus deliver ke rumah atau pejabat anda.


Terima kasih sekali lagi


Gambar saya dan kakak saya. Kami percaya yang kami mempunyai masa depan yg cerah dengan Shaklee. 

Monday, 17 April 2017

ENAM (6) CARA MEMBINA DAN MENINGKATKAN KEYAKINAN DIRI

ENAM (6) CARA MEMBINA DAN MENINGKATKAN KEYAKINAN DIRI

-------------------------------------------------------------------------------------

1. Mempunyai matlamat hidup yang jelas. Hidup perlu betul2 fokus berserta usaha untuk mencapai kejayaan.

2. Meningkatkan kemahiran, dapat membantu anda lebih banyak pengetahuan dgn teknik2 skill yg dipelajari.

3. Meningkatkan pengetahuan, dapat menjadikan anda org yg berilmu. Apa2 yg dilakukan perlu ada ilmu.

4. Menjaga penampilan. Pakaian bersih kemas.

5. Menjaga kebersihan diri. Kebersihan asas perlu dijaga rapi dadanan rambut, gigi dan kuku yg bersih.

6. Menjaga kesihatan diri dalam menjaga kualiti pemakanan anda, tidur dan rehat yg mencukupi dan senaman.

Semua ini haruslah dijaga rapi seiring dengan memantapkan keyakinan diri.
Anda harus yakin pada diri sendiri sebelum mendapat kayakinan dari orang lain terhadp diri anda.
--------------------------------------------

ATTENTION BUAT ANDA MAHU MEMBERI PELUANG UNTUK DIRI SENDIRI (produk ini selamat, berkesan dan mesra alam)

Collagen SHAKLEE menawarkan collagen yg  berkualiti tinggi dari sisik ikan merah.
--------------------------------------------

BONUS untuk anda.

* Kami akan tanggung kos pengeposan bernilai RM7 ke mana-mana di Semenanjung!

* KHIDMAT NASIHAT PERCUMA selepas pembelian sehingga anda betul2 puas hati!

Nak ORDER? Wassap sekarang!

YANTI
http://www.wasap.my/60125285658

No automatic alt text available.