Wednesday, 16 August 2017

CAROTOMAX Shaklee : Beta Carotene & Pelbagai Antioksidan Hebat

Baru belajar kepentingan vitamin A semalam, hebatnya Carotomax Shaklee ada pelbagai antioksidan.
Vitamin A adalah micronutrient yg wajib ada utk digunakan oleh sel kita utk menjalankan fungsi2 kehidupan. Badan tidak dpt hasilkan sendiri dan perlu peroleh dari makanan.


Sumber2nya boleh didapati dari hati lembu/ikan, ikan berlemak seperti salmon, susu diperkuatkan ada Vitamin A. Tapi berisiko sebab hati adalah tempat simpanan toksin so kita pon beriksiko dgn toksin tersebut. Terbaik dapatkan dari sumber tumbuhan

Kebaikan Carotomax  

1. Menjaga kesihatan dan kelembapan saluran pernafasan(Mucous Membrane)
2. Vitamin mata, byk utk kesihatan mata
3. kulit cantik pinkish 😊
4. menjaga kesihatan saluran pernafasan
5. perkembangan fetus
6. rangka baik/pergerakkan
7. cegah kanser
8. imuniti sistem kuat
9. kuatkan sel darah putih
10. elak rabun malam dan kornea elok cantik licin
11. rendah dpt penyakit autoimun

Tanda2 kekurangan Vitamin A,
-Rabun malam
-kepala kelumumur
-kulit bersisik
-cold infection
-mulut ulser

Nama CAROTOMAX adalah gabungan 2 nama
Caroto = Carotenoid (ada 6 carotenoid)
Max = Maximum
*(Carotenoid yg max dalam sebiji supplemen)



Terdapat 6 jenis KARATANOID yang ada dalam CARATOMAX SHAKLEE iaitu :

1) ASTAXANTIN
Yang membawa pigment kemerah merahan, pink
2) BETA KAROTENA
Alfa Karotin tidak bertukar menjadi vitamin A didalam tubuh tetapi tetap berfungsi untuk kesihatan tubuh.

3) ALFA KAROTENA
Bertindak sebagai PRECURSOR – menjadi vitamin A didalam tubuh. Sekiranya vitamin A didalam tubuh sudah mencukupi, Beta Karotin ini akan duduk didalam lapisan tisu tubuh dan menjadi anti oksida. Kulit akan cantik

4) LIKOPIN
Pigment berwarna merah
Dalam Carotomax Shaklee ade likopin dari tomato

5) LUTIEN
Warna kuning gelap
Dalam Carotomax Shaklee, Lutien diambil dari labu

6) ZEAXANTIN
warna kuning
Dalam carotomax Shaklee Zeaxantin diambil dari jagung

Cubalah 2 botol secara berterusan akan dapat rasai perbezaannya.

Mata pon perlukan vitamin tau. Sumber vitamin dari makanan tidak cukup mulah mata silau dan power yang banyak. 


Dapatkan dari Saya Yanti Mawarni 012 528 5658 yang akan memberi khidmat perundingan dan cara makan vitamin terbaik kerana kami terlatih dari doktor dan pakar nurisi. Team kami

Tuesday, 15 August 2017

B Complex Shaklee

Assalamualaikum semua, Sebenarnya inilah produk pertama saya dengan Shaklee, B Complex Shaklee😘





Sebab Vitamin B Complex Shaklee paling ekonomi dlm rangkaian vitamin Shaklee yang lain dan bebas GST 😉, maksudnya mesti essential kan? Listed dalam (NEML) national essential medicine list.

B complex atau kumpulan B Group adalah sekumpulan micronutrient yg mana mereka mempunyai structure molekul yg lebih kurang sama, tapi tugasan berbeza dan saling memerlukan.

Dalam dunia ni, ada 8 jenis vit B yg kita perlukan kesemuanya pada kadar yg sepatutnya sbb mereka berkerja bersama2 (work as a team) barulah power 💪

B1 - Tiamin
B2 - Riboflavin
B3 - Niasin
B5 - Asid Pantotenik
B6 - Pieredoxin
B12 - Cobalamin
Biotin (paling eksklusif/mahal)
Acid Folid

*boleh buat untuk rujukan, 😊 supaya anda boleh pastikan kesemua 8 jenis vitamin diatas ada pada vitamin B anda. (B Complex Shaklee menepati kadar yg ptt ada pd setiap vit B yg 8 jenis tu, dan memang dicadangkan oleh WHO dan USRDA

Keseluruhan Vitamin B bekerja menukarkan makanan kepada tenaga

Pentingnya Biotin sumber dari pelbagai kekacang, kuning telur tak masak, sesame seed dan seb) sbb dia pengaktif Enzim, Co-enzim. Enzim ialah pemakin yg menukarkn mknn kepada bentuk yg boleh diserap oleh badan

Asid Folid sumber dari hati ayam/dgg beras perang, bayam, avocado, pisang
Untuk pertumbuhan rambut, kulit, sel darah dan lain2

Bila kesemuanya cukup, dan konsisten pengambilan Vit B ni, insyaAllah manfaat yg anda akan dpt:-

• slim down - mknn tukar kpd energy dgn proses detox dgn lancar dan efficient
• liver sihat
• saraf sihat
• kurang alahan
• tiada masalah berkenaan kulit
• tiada ulser
• subur
• DNA sihat
• PMS
• kawal emosi/tenang/kurang stress
• tidur lena
• badan dan minda dalam keadaan baik
• otak berfungsi dgn baik
• dpt bekalan tenaga yg cukup
• penglihatan baik
• pertumbuhan, pembinaan dan pembesaran sihat kulit, kuku, rambut dan membantu kesihatan jantung
• metabolism sihat (tidak terlalu tinggi atau rendah)

Lagi satu, jgn panik bila anda consume Vitamin B Complex ni, urine anda berwarna kuning pekat neon. Itu menandakan badan kita menerima B2 (Riboflavin) dgn baik. Menguraikan dan menyerap dgn baik 👍

Sel badan kita sgt2 memerlukan vitamin2 B, kerana badan kita tidak boleh menghasilkan vitamin B dgn sendiri (kene dpt dari mknn, kebanyakannya mentah yg tidak terdedah pd haba masakan😁)

Malangnya, vitamin B Complex ni sgt fragile, sensitif dan cepat musnah pada haba, toksin, alkohol dalam skin care, cosmetics, perfumes dan sebagainya. Itu sbb bila mkn tidak nmpk kesan/isu sesuatu tidak settle.

Tanda2 anda kekurangan Vitamin B keseluruhannya

(Emosi tertekan, cepat sentap, kebas2, gemuk air/muka sembab, poor concentration/tak boleh fokus,mata senang gatal2, pandang cahaya berair, eczema, senang ulser, rambut gugur, migrain, cramp, kulit senang jerawat, anemia, letih keterlaluan, poor memory, imun sisitem rendah, PMS teruk, bersangka2 lebih, otot lembik)

Sayangilah diri anda dan org sekeliling dgn kita(mereka pon akan dpt tepias) Dapatkan sebotol harini dari saya supaya sy bole terangkan manfaat dan kekurangan dari setiap vitamin B diatas atau apa2 kesihatan yg anda fokuskan.

Vitamin B sukar didapati dari mknn kita kerana dia amat senang musnah seperti yg sy terangkan di atas.
-Kekacang almond, walnut dan pelbagai harus di ambil cukup bekalan sehari 3xhandful. Mahal kan?
-Kuning telur mentah 😁
-Mknn yg masak kene haba mungkin hilangkan vit B
-Hati ayam/dgg kita tahu hati ni kilang toksin, byklah kita mkn toksin drg sekali
-Paling senang pisang, avocado tp kene pastikan ia dipetik time masak bukan dipetik sebelum masak.. Sbb buah kbykan dipetik sebelum masak utk tujuan pemasaran (masa utk dihantar kekedai) bila smpi ke tangan kita cantik dan masak je kan. Untung klo sapa ada kebun sendiri 🤗

Susah betul nk dptkan mknn sihat zaman skrg ni, jadi cuba pelan2 pilih buah/ sayur yg non gmo atau organik. Saya pon masih struggle cari good food lagi😅

Semoga bermanfaat untuk kita semua, untuk tukar cara hidup sihat. Team kami #superstarzfamily dan #buildbyme semua terlatih dari doktor berpengalaman dan pakar nutrisi, jadi dapatkan B Complex Shaklee daripada saya, Yanti Mawarni 012 528 5658 Saya akan membantu monitor cara pengambilan produk Shaklee melalui pengalaman, pembelajaran saya.


video



ALFALFA COMPLEX SHAKLEE Herba Klorofil 1001 Manfaat

Alfalfa Complex Shaklee adalah produk yang sangat hebat yang tidak boleh didapati dari mana2 syarikat. Produk yang berasakan herba secara semulajadi kaya dengan zat2 dan mineral yang penting untuk tubuh kita dan menberi 1001 Manfaat kepada penggunanya.




MANFAAT ALFALFA:-

1. Mengandungi vitamins A, C and E, kalsium, potassium, phosphorus, iron, magnesium, iron, cooper, zinc, boron, chromium, molybdenum, manganese, potassium, beta-carotene
2. Sumber Vitamin K
3. Mengandungi 300 zat termasuk bioflavonoids
4. Kaya Klorofil menjadikan kita betenaga
5. Kaya dengan segala nutrisi yang diperlukan tubuh termasuk kalsium dan protein
6. Daunnya paling kaya dengan zat
7. Kaya dengan mineral penting untuk manusia yang jarang diperolehi dari tumbuhan lain
8. Bersifat alkali maka ia dapat mengalkalikan darah (menaikkan PH darah, less asidic)
9. Berupaya menarik racun logam berat keluar dari darah
10. Detox usus
11. Detox darah
12. Detox logam berat dari otak dengan pengambilan yang betul
13. Menurunkan kadar gula dalam darah
14. Membantutkan pertumbuhan parasit dalam darah dan usus
15. Membunuh parasit punca keputihan iaitu yis/yeast/candida
16. Mengurangkan allergy
17. Mengurangkan kejadian gatal2 termasuk urticaria/hives/gegata/kelompok garam
18. Menghilangkan resdung/alahan/astma
19. Membantu pembekuan darah yang sihat dan normal
20. Membantu atasi masalah pembekuan darah seperti thrombocytopenic purpura
21. Membantu memerangkap lemak dan kolestrol
22. Membantu melawaskan kencing
23. Menghilangkan bengkak air seluruh badan
24. Mengeluarkan angin dari perut dan usus
25. Alfalfa juga ada plant protein, tetapi bukan asid amino yang lengkap

dan banyak lagi..



Pokok Alfalfa adalah sangat unik yang akarnya menjalar sedalam 20 kaki, dimana pada setiap level tanah mempunyai pelbagai mineral yang berlainan. Tumbuhan ini ditanam di kawasan yang rural pendalaman California, tanah yang sangat kaya dengan zat dan sangat subur.


Prosesnya pembikinan Alfalfa juga sangat semulajadi, hanya daun2 yang matang sahaja, yang tinggi klorofil akan dikutip untuk proses pengeringan. Dijemur semulajadi ya, seterusnya dianginkan, dikeringkan dan dimampatkan menjadi tablet.

1 tablet Alfalfa bersamaan 300mg daun Alfalfa. Pokok yang organik bebas dari segala kimia dan racun serangga. Sungguh telit dan berkualiti penghasilan Alfalfa Complex Shaklee kan?

Ia juga dikenali denagn beberapa nama seperti:-

Pokok Alfalfa - Bahasa Arab bermaksud

Alfalfa = 1000 1000

Bahasa Saintifik ialah Mediacagi Sativa = Gred yang sangat tinggi dan tumbuhan yang unik

Botanist dan Herbalist = The plant King (sejenis tumbuhan untuk perubatan)

bonus pada yang suka pada kecantikan anda boleh lah guna tablet ini untuk membuat detox masker pada muka anda, utnuk kulit sekali pon boleh. Kekotoran yang melekat akan hilang


video

Cara Detox Muka Shaklee by Yanti Mawarni

Alfalfa boleh didapati dalam 2 size iaitu S - 330 biji dan L - 700 biji

Perlu dapatkan daripada saya, team #superstarzfamily dan #buildbyme kerana kami dilatih oleh doktor yang berpengalaman lebih dari 20 tahun dan pakar master nutrisi. Kami dapat memberikan perundingan yang terbaik dan cara pemakanan yang betul  dan berkesan.

Saya juga menyediakan khidmat penghantaran terus ke rumah anda, hubungan saya Yanti Mawarni 012 528 5658

Semoga kesihatan anda dan keluarga bertambah baik.








Friday, 21 April 2017

#KHAS BUAT ANDA YANG SAYANGKAN MASA DEPAN ANDA 😍😍😍

#KHAS BUAT ANDA YANG SAYANGKAN MASA DEPAN ANDA 😍😍😍

MENGIKUT KAJIAN PAKAR, Umur sel banyak dipengaruhi dengan stress, uv radiation, kesihatan persekitaran dan pemilihan pemakanan yang kurang sihat. Anda berkemungkinan juga terdedah kepada penyakit moden

- sakit jantung
- obesiti
- talasemia
- kencing manis
- batuk kering
- kanser
- demam tinggi
- darah tinggi
- sakit puan (cyst, fibroid, endo)


Semakin meningkat umur manusia, akan berlakunya penurunan secara biologi dalam fungsi2 sel. Jadi kerosakan akan meningkat sepanjang hayat manusia dan semakin banyak.
__________________________________________________________________

AMAZING 😘😘😘 PENYAKIT MODEN DAPAT KURANGKAN BEBAN DAN DIATASI
BAGAIMANA ?
Perkara yang paling penting yang perlu dilakukan untuk menjadi kekal sihat dan bertenaga ialah memberi tubuh anda nutrisi yang diperlukan bagi mengekalkan daya tahan diri, lebih bertenaga daya tahan untuk melindungi diri anda

WHAT CAN WE DO TO FEEL YOUNGER, LONGER?

Untuk melambatkan penuaan sel, saintis Shaklee menghasilkan vivix satu campuran phytontrient membantu baiki sel mengawal dari sebarang kerosakan setiap hari
* Special bonus kelihatan lebih muda dari usia sebenar
_________________________________________________________________
Terbukti berkesan !!! Kepada yang mencubanya 😱

"Gembira sampai nak nangis tadi bila ada customer whatsapp bagitau ada berita gembira. Doktor sahkan CANCER OVARY yg dihadapinya dah clear. Alhamdulilah Allahuakbar. Sangat konsisten makan pati reveratrol dan sabar hadapi ujian. Sekarang dalam usaha nak dapatkan cahaya mata."
-Hartini, Teluk Intan

"Ayah saya adalah penghidap kencing manis hampir 20 tahun. Bacaan gula dalam darah tak pernah kurang dari 13. Hasil medical check up, organ dalaman ayah sudah berada di stage 4 dan perlu melakukan dialysis. Selepas consume pati resveratrol, bacaan gula dalam darah kembali normal. Dialisis tak perlu buat dan doktor pulak ragu2 nak buat conclusion yg ayah bebas diabetes. Doktor mcm tak percaya yg rekod kesihatan ayah seperti orang normal tanpa masalah diabetes. Alhamdulilah"
- Anis, KL
__________________________________________________________________

Bonus untuk anda

* Kos pengeposan bernilai RM 7 ke mana2 di Semenanjung!

* Paling terbaik, ditawarkan KHIDMAT NASIHAT PERCUMA selepas pembelian sehingga anda berpuas hati! 😊

Sebarang soalan, Jom Whatsapp sekarang SINI dan untuk keterangan lebih lanjut
Klik link bawah untuk terus whatsapp tanpa perlu save no.
http://www.wasap.my/60125285658
**p/s : Special Free-gift untuk yg watsapp shj

Image may contain: text




https://youtu.be/sD2M825-1Q8

Tuesday, 18 April 2017

#BERTAHUN MENCUBA UNTUK HILANGKAN PARUT STRECTHMARK TAPI MASIH TIDAK BERJAYA

Assalamualaikum semua.

It is a beauty of mother apabila melahirkan baby dalam sebuah perkahwinan. Tetapi apa yang berlaku setelah melahirkan?? Parut STRECTH MARK yang menghantui selepas itu.

TIDAK MENARIK LAGI SELEPAS ITU 😱

Image result for stretch mark

Image result for stretch mark
,
Image result for breast stretch mark

Saya pon telah mencuba pelbagai produk untuk menghilangkannya. Malangnya tiada satu pon mempunyai result yang betul2 puas hati. Sehingga saya sanggup pergi ke pusat kecantikan dan menghabiskan ribuan ringgit. Dengan ikhlasnya saya nak share atas pengalaman saya sendiri supaya dekat dengan anda. Saya cukup mengalami perasaan itu.

Berlanjutan dengan umur kita yang telah masuk 30-an, pengeluaran kollagen kita yang semakin menurun. Masa inilah kita akan perasan garis2 halus mula kelihatan, kedutan mula ketara, pipi mula jatuh, payudara dan punggung pon mula kendur. Kulit kita hilang keanjalan dan ketengangan. Di tambah pula keguguran rambut, Ini semua adalah simptom yang kita kekurangan kollagen dalam badan. Perlu diingat semakin lanjut usia kollagen dalam badan pon drop.

Dengan mengamalkan perkara basic saja, semudah itu result yang dialami sungguh mengagumkan!

Kerana itu, saya sungguh mencadangkan anda mencuba. Xsampai pon beribu2. Untuk Permulaan dan yang selanjutnya hanya perlu amalkan kan yang basic2 je yang tidak memerlukan belanja yang banyak yang mampu milik dan berbaloi untuk penjagaan kesihatan yang lain.

Kollagen ialah tisu penyambung yang membantu dalam mengekalkan kekuatan keanjalan KULIT, RAMBUT, KUKU, LIGAMEN, OTOT, TULANG, SENDI, TENDON, GUSI DAN SALURAN DARAH

Ini dia yang saya cakap2 tadi tu. Kollagen dari Shaklee.

Kollagen Shaklee adalah antara yang terbaik,



Kenapa kollagen shaklee kerana kollagen nya dari sumber Marin yang diestrak dari ikan laut adalah yang paling tulen dan paling selamat diguankan oleh badan manusia. Kollagen dari sumber marin adalah yang termahal dari kollagfen dari sumber lain.

Kollagen Shaklee mengandungi 4,000 mg proprietari RSS Kollagen, iaitu kollagen berkualiti tinggi dan tulen yang diestrak dari sisik ikan merah, Red Snapper atau ikan merah, adalah sejenis ikan laut dalam.

Kolagen Shaklee dari sumber ikan laut dalam (Red Snapper)

Bahan2 lain yang menyokong








Terbukti Berkesan

Shaklee RSS Kollagen terbukti dapat memperbaiki tekstur kulit wajah dan menghilangkan kedutan. Selepas menggunakan selama 8 minggu, hasil menunjukkan tekstur keseluruhan kulit menjadi lebih baik dan meningkat sebanyak 71%.

Bonus lagi bila kita mengamalkan kollagen ini, secar tidak langsung membaiki keseluruhan kulit kita dan lain2. Pastinya berbaloi2 dengan wang yang telah anda laburkan.

Bonus yang dapat ialah konsultasi percuma sehingga anda benar2 puas hati dengan resultnya.

Untuk yang ingin terus order Shaklee online KLIK SINI

Kepada yang betul2 mahu kekal awet muda, tenaga muda dan lain2 KLIK SINI RESVERATROL


YANTI

http://www.wasap.my/60125285658

#PERHATIAN KEPADA SURIRUMAH YANG MENCARI JALAN UNTUK MEMBANTU PENDAPATAN KELUARGA


Alhamdulilah kerana anda ingin mencari jalan keluar untuk membantu keluarga. Mari saya sharekan kenapa anda perlu join jadi ahli Shaklee😊

Membership Shaklee akan melayakkan anda mendapat peluang sebagai distributor dan seterusnya bizness leader.
 (InshaAllah andai satu hari berjaya menjadi biz leader Shaklee)

Jom lihat kelebihan seorang DISTRIBUTOR Shaklee!

1. Mendapat harga ahli dengan untung runcit sebanyak 15-20% diskaun
2. Berpeluang mendapat bonus peribadi bermula dgn 5% sehingga 21% hasil daripada penggunaan sendiri / guna, berkongsi manfaat dan jual pada kenalan, keluarga
3. Mendapat promosi khas Shaklee untuk distributornya. Cycle baru ini Shaklee Malaysia telah mengatur pelbagai strategi promosi esklusif buat Pengedar Sah Shaklee.
4. Berpeluang hadiri talk, seminar anjuran Shaklee. Pengedar dapat menimba ilmu dari pakar kesihatan, pakar nutrisi setiap bulan melalui program ceramah yang diatur Shaklee.
5. Berpeluang menghadiri konvesyen kebangsaan Shaklee yang diadakan setiap tahun.Tahun ini Shaklee mengadakan dua Konvensyen, satu khusus buat Pemimpin Jualan yang telah berlangsung pada Februari yang lalu dan Konvesyen Nasional yang bakal berlangsung pada 29 April 2017 di Sunway Resorts. Pada konvensyen ini, pemimpin jualan diraikan dan diiktiraf oleh Shaklee dengan anugerah-anugerah khas.
6. Dijemput menghadiri kelas-kelas produk, dan kesihatan anjuran Shaklee setiap bulan di branch Shaklee berdekatan anda seluruh Malaysia.
7. Berpeluang menjadi seorang leader Shaklee!
Untuk point no 7, ini adalah untuk mereka yang serius berbisnes, dimana rata-rata kami pun dulu bermula sebagai distributor dan mula terjebak dgn biznes Shaklee pabila ia mula diterima oleh kenalan dan keluarga dan dari situ ia menjadi satu bisnes untuk kami dari rumah
Apabila menjadi bisnes leader shaklee, anda berpeluang mendapat
8. Bonus Kepimpinan Shaklee sehingga 6 peringkat, iaitu Maksimum 21%.
9. Insentif Koordinator Shaklee Leader sehingga 1.5%
10. Car Bonus Program tanpa had. Shaklee memberikan Bonus kereta dalam bentuk wang tunai setiap bulan dan ia mengikut jumlah jualan kumpulan. Bonus ini tiada had, selagi mana anda membantu organisasi anda untuk maju dan membesar.
11. Peluang jelajah di dalam negara, luar negara dan UMRAH untuk Muslim Leaders. Bagi Tahun Fiskal baru 2017/18, Pengedar Shaklee berpeluang untuk menikmati:
👍 Shaklee Leader Retreats selama 3 Hari 2 Malam
👍 Shaklee Regional Incentive Trip ke Bangkok selama 4 Hari 3 Malam
👍 Shaklee International Incentive Trip - Mediterranean Cruise selama 8 Hari 7 Malam melawati 3 buah Negara Spain, France, Italy untuk melawat 6 bandar - Barcelona, Provence, Villefrance, La Spenzia, Civitavecchia dan Naples.
👍 Peluang istimewa diberikan kepada Pengedar Shaklee yang beragama Islam untuk memilih Kembara Umrah bersama Shaklee.
Ini kelebihan menjadi ahli Shaklee dan untuk realisasikan kelebihan itu, kami pengasas #Boomersempire akan membantu anda dgn
12. Berpeluang join support group di Whatsapp, Telegram dan Facebook.
13. Bimbingan Kelas marketing, sales, copywriting, social media,tips bisnes dan produk melalui Online medium.
14. Konsultasi Produk dan Kesihatan secara Online dan Offline.
15. Kelas/seminar secara Offline di seluruh Malaysia
16. Peluang sedut ilmu dari Leader dan Master-master hebat di ireach.
17. Konsultansi bisnes EXCLUSIVE 1-1. Janji sendiri mahu,kami akan bantu anda.

Terima kasih atas sokongan anda kepada kami

Jom berikhtiar jaga nikmat kesihatan dengan manfaat Shaklee. Dengan izinNya, kesihatan dapat dipelihara dengan baik, inshaAllah

REGISTER SINI

Anda adalah yang seterusnya 😊


Klik sini pula untuk yang ingin terus proceed order online Shaklee online order boleh terus deliver ke rumah atau pejabat anda.


Terima kasih sekali lagi


Gambar saya dan kakak saya. Kami percaya yang kami mempunyai masa depan yg cerah dengan Shaklee. 

Monday, 17 April 2017

ENAM (6) CARA MEMBINA DAN MENINGKATKAN KEYAKINAN DIRI

ENAM (6) CARA MEMBINA DAN MENINGKATKAN KEYAKINAN DIRI

-------------------------------------------------------------------------------------

1. Mempunyai matlamat hidup yang jelas. Hidup perlu betul2 fokus berserta usaha untuk mencapai kejayaan.

2. Meningkatkan kemahiran, dapat membantu anda lebih banyak pengetahuan dgn teknik2 skill yg dipelajari.

3. Meningkatkan pengetahuan, dapat menjadikan anda org yg berilmu. Apa2 yg dilakukan perlu ada ilmu.

4. Menjaga penampilan. Pakaian bersih kemas.

5. Menjaga kebersihan diri. Kebersihan asas perlu dijaga rapi dadanan rambut, gigi dan kuku yg bersih.

6. Menjaga kesihatan diri dalam menjaga kualiti pemakanan anda, tidur dan rehat yg mencukupi dan senaman.

Semua ini haruslah dijaga rapi seiring dengan memantapkan keyakinan diri.
Anda harus yakin pada diri sendiri sebelum mendapat kayakinan dari orang lain terhadp diri anda.
--------------------------------------------

ATTENTION BUAT ANDA MAHU MEMBERI PELUANG UNTUK DIRI SENDIRI (produk ini selamat, berkesan dan mesra alam)

Collagen SHAKLEE menawarkan collagen yg  berkualiti tinggi dari sisik ikan merah.
--------------------------------------------

BONUS untuk anda.

* Kami akan tanggung kos pengeposan bernilai RM7 ke mana-mana di Semenanjung!

* KHIDMAT NASIHAT PERCUMA selepas pembelian sehingga anda betul2 puas hati!

Nak ORDER? Wassap sekarang!

YANTI
http://www.wasap.my/60125285658

No automatic alt text available.